Eerste vooruitblik verzonden!

Gepubliceerd op 27 maart 2014 door Einte 1 Comment

Vandaag ging het eerste Vooruitblik op de post. Onderweg naar een ondernemer, die mij vroeg hem te inspireren. Een bijzondere vraag, waarop hij een bijzonder antwoord krijgt.
Hopelijk valt de inspiratie in de smaak!

eerste vooruitblik

One comment

  • Hi Einte,

    Je hebt me geraakt op die plek waar die bij mij het beste binnenkomt. Op die plek van waaruit ik 80 % van de beslissingen neem en op die plek waar als het niet goed gaat je buikpijn krijgt. De onderbuik!
    Ik ben er enthousiast over en je hebt me geraakt. Inspiratie vraagt om transpiratie en dat zie je er van af. Zoals gezegd kom ik er op terug.

    Tot snel op naar conversie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>